Verhuurdensten


Uiteraard wil u als investeerder het maximum rendement uit uw investering halen. Lavender Residence & SPA wordt dan ook beheerd door een Belgisch Management dat garant staat voor kwaliteit en uitstekende service.

Een nieuwe generatie toeristen ontpopt zich stilaan, die bewust niet meer kiezen voor de grote “All inclusive Hotels” , maar die duidelijk hun keuze laten uitgaan naar kleine “Boutique Hotels”.

Deze generatie kiest voor rust , kwaliteit en luxe en dat is net wat Lavender Residence & Spa te bieden heeft.

Buiten een hoge kwalitatieve afwerking van de flats , garanderen wij ook een hotelservice die in alle behoefte voorziet van de levensgenieters die rust , zon en zee opzoeken maar eveneens willen genieten van de natuur en cultuur. Door een uitgebreid pakket van hoteldiensten aan te bieden , zijn we een sterke partner op deze markt waardoor we een gegarandeerde verhuuropbrengst kunnen beloven. Door de ideale ligging en klimaat is er een optimale verhuring het hele jaar door ,waardoor we een netto verhuuropbrengst garanderen van 5% , dat krijgen we in ons huidige klimaat nergens meer op de bank.

Turkije kent zelfs in moeilijke tijden een sterke economische groei van 6% per jaar.

De jonge generatie , die momenteel 50% van de gehele Turkse populatie vertegenwoordigt is dan ook steeds meer op zoek naar investeringsmogelijkheden , waardoor er een waardestijging van 7% per jaar is van uw vastgoed.

Wij zijn er van overtuigd dat goed beheer de basis is voor een goed rendement. Daarom moeten naar onze mening verhuurde hotelappartementen correct onderhouden worden , problemen adequaat en snel opgelost worden en moeten afspraken met huurders nagekomen worden. Als die basis goed is, mag je van de huurder ook verwachten dat hij met respect omgaat met het gehuurde en de omgeving waarin het gehuurde is gesitueerd en dat huur en servicekosten worden beheerd en geïnd.

Diensten

Uit ervaring weten we dat elke investering anders is . Hiermee bedoelen we dat we twee types van investeerders hebben. Op de eerste plaats hebben we de koper die enkel wil investeren omwille van de gegarandeerde opbrengst van 5% netto per jaar. Voor hen voorzien we een eigen gebruik van 3 weken per jaar ( tijdens het laag-seizoen ) en verder zorgen wij voor een optimale verhuring aan nationale en internationale toeristen.

Anderzijds is er de koper die investeerd in een buitenverblijf voor zichzelf, familie en vrienden. Zij opteren om hun vastgoed heel het jaar door zelf te gebruiken. Ook zij halen winst uit hun investering daar hun vastgoed jaarlijks in waarde stijgt , maar ook de kost voor een luxueze f amilievakantie daalt aanzienlijk.

Met elke investeerder wordt na aankoop individueel bekeken voor welke formule van diensten hij opteert zodat we eventueel een dienstenpakket op maat kunnen samenstellen , geheel naar eigen wens en behoefte.

Een greep uit de taken die wij kunnen op ons nemen.

  • Volledige financiële administratie en opvolging van de verhuring , met een overzicht over alle opbrengsten en onkosten
  • Wij sluiten de nodige verzekeringspolissen af zodat u verzekerd bent voor uw eigendom en mede-eigendom
  • Wij zijn trots op onze Belgische syndicus die instaat voor de opvolging en beheer van het complex, maar die u eveneens kan begeleiden tijdens belangrijke momenten voor en na de aankoop van uw hotelappartement. Daar hij reeds 40 jaar woont en werkt in Turkije beheerst hij de Turkse taal als de beste ,maar is hij ook een uitstekende gids die vanuit het Nederlands , Frans , Engels of Duits u wegwijs zal maken in Kusadasi en omgeving
  • Voor en na elke verhuurperiode maken wij een inventaris op van uw hotelappartement, zodat eventuele beschadigingen of gebreken tijdig kunnen gemeld en doorverrekend worden aan de huurder.
  • Wij coördineren alle kleine en grote onderhoudswerken (technisch beheer). Ook tijdens uw afwezigheid controleren en verluchten wij uw flat op regelmatige basis.Bij eventuele defecten of schade zullen wij u hiervan op de hoogte brengen , zodat we in onderling overleg de nodige acties kunnen ondernemen. Deze kosten worden zorgvuldig opgelijst en verrekend aan u met de nodige toelichting.
  • Wij opteren voor een grondige poetsbeurt na elke verhuurperiode van uw flat. Deze kost wordt steeds doorgerekend aan de huurder.
  • Wij staan in voor het sleutelbeheer tijdens uw afwezigheid en elke verhuurperiode. In geval van vergetelheid of verlies van de sleutel kan de huurder steeds terecht bij onze concierge.
  • Alle verleende hoteldiensten worden na elk verblijf onmiddelijk afgerekend met de huurder