Over Ons

Wie zijn wij ?
Het merk Turkey Houses

Sinds 2002 zijn we actief in de vastgoedmarkt in Turkije.

Met 16 jaar ervaring in de vastgoedmarkt hebben we (een klein maar professioneel team) vele gelukkige klanten geholpen hun droombezit te vinden zowel voor vakantiedoeleinden als voor permanente verblijven.

We hebben een uitstekende kennis van het gebied en inmiddels een goed netwerk kunnen opbouwen met zakelijke partners en lokale toeleveranciers, we hebben enige jaren ervaring in vastgoed, goed voor alle denkbare expertise en knowhow op het gebied van bouwkunde, projectontwikkeling.

De afgelopen jaren hebben we op basis van die kennis en hun ondernemerschap al vele succesvolle projecten gerealiseerd, met name in Kusadasi Turkije.

Met Turkey Houses ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving en voor een aantrekkelijke prijs.

Wij zijn actief voor zowel institutionele als particuliere investeerders. Voor beide doelgroepen geldt echter één helder doel: het halen van een optimaal rendement met een maximale zekerheid.

Turkey Houses koppelt Europese kennis, normen en kwaliteitsstandaarden aan de beste Turkse locaties.

Het begeeft zich in het topsegment van hoogwaardige kwaliteitsbouw. Daarmee nemen wij een unieke positie in de vastgoedmarkt. We verzorgen het hele traject van aankoop van grond, bouw en begeleiding tot en met de oplevering en het onderhoud van de gebouwen. We ondersteunen de koper volledig bij alle formaliteiten.

Ook bieden we beheersoplossingen waardoor de eigenaar na aankoop geen omkijken heeft naar bijvoorbeeld het onderhoud, de verhuring eventueel herverkoop.

Ons bedrijf is trots op haar eerlijkheid, oprechtheid en het nauwkeurige tewerk gaan. Op zoek gaan naar elk wat wils is daarbij ook eens van onze streefdoelen. We houden vooral rekening met de behoeften en de wensen van onze klanten.