Gelegen in de rust en stilte van met pijnbomen bedekte heuvels en aan de rand van het slaperige dorpje Sogucak, bieden deze unieke appartementen het beste uit beide werelden. De faciliteiten in en om het complex zijn legio. De hoogst mogelijke zorg wordt besteed aan de luxe afwerking van deze appartementen. Door hun ideale ligging, niet ver van het strand, hebben deze appartementen een hoog verhuurpotentieel.

Deze drie verdiepingen tellende appartementencomplexen zijn ontworpen naar een uniek design en verre van wat men van een traditioneel appartement zou verwachten. Het ontwerp van het gebouw volgt de natuurlijke helling waardoor alle bewoners kunnen genieten van een uniek uitzicht met behoud van volledige privacy. Het complex wordt beheerd en onderhouden zodat het voelt als een privé-residentie. Alle recreatieve faciliteiten zijn binnen loopafstand.

Pine Valley (Vallei van de Pijnbomen) geeft u nog de rust van het platteland, omringd door groen. Het openbaar vervoersysteem (Dolmus) in deze regio is goed en zeer redelijk geprijsd. U kunt op die manier binnen 10 minuten de zonnige zandstranden bereiken.

Als u op zoek bent naar de perfecte mix tussen het leven van de stad en de natuur dan is het Pine Valley Project precies datgene wat u zoekt !

 • Panorama van de Egeïsche Zee , het Nationaal Park en het Griekse eiland Samos
 • Op loopafstand van het authentieke Turkse dorpje Sogucak, waar winkels, lokale markt, restaurants zijn.
 • Shuttle bus service naar het strand en de stad
 • Uniek ontwerp
 • Uniek Interieur Design
 • 5 Sterren Residentieel Comfort
 • Uitgebreide sportactiviteiten in het nabijgelegen bosgebied
 • 24 uur Live Camera System
 • Professionele After sales
 • Eersteklas vakmanschap - afwerking

Deze 3 hoog tellende uniek ontworpen appartementen hebben een privé buitenparkeerplaats, privétuin en gezamenlijk zwembad t.b.v. 250 m² , 1 tot 2 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers en mooie terrassen met een adembenemend zicht op zee, het Nationaal Park en het Griekse eiland Samos.

Totale grondoppervlakte: 5614 m²
Totaal 28 appartementen

 • Gezamenlijk buitenzwembad – 250m²
 • Gezamenlijk binnenzwembad
 • Turks bad, Sauna, Jacuzzi, Fitness Center
 • Kinderspeeltuin
 • Restaurant
 • Aangelegde tuinen
 • Jogging parken in de omgeving van het complex
 • Buiten parkeerplaatsen
 • 7 / 24 Bewaking - Conciërge - Tuinman.
 • Live camera
 • Rookmelders
 • Stijlvolle handgemaakte binnendeuren
 • Stalen toegangsdeur,
 • Dubbele beglazing PVC ramen,
 • Keramische vloeren, optioneel laminaat
 • Plafonds voorzien met kroonlijsten in alle kamers, spots in de woonkamer
 • Ingerichte kwaliteitskeuken met granieten werkblad
 • Kwaliteitsbadkamer.
 • Keuzemogelijkheden tussen 3 kleuren voor het schilderen van de muren, alsook van keuken en de badkamer en inbouwkasten.
1. ALGEMENE INFORMATIE VAN HET COMPLEX

De elektriciteit- en waterverbindingen aan het complex zijn reeds verstrekt. De noodzakelijke water- en elektriciteitskosten tijdens de bouw zijn betaalbaar door het aannemersbedrijf.

Vanaf de voltooiing van het complex zullen de tellers overgedragen en geregistreerd worden op naam van de klant/koper, de kosten zijn betaalbaar door de cliënten.


2. HET STRUCTURELE WERK

2.1ALGEMEEN
Op voorhand worden er grondsonderingen uitgevoerd teneinde de bodemgesteldheid van de bouwgrond exact te weten. Aan de hand van het sonderingverslag zal door een erkend studiebureel of ingenieur de uitvoering worden berekend en bepaald. Dit is in de prijs begrepen.

2.2FUNDERING
Versterkte fundatie met isolatiebeton (beton van C 30). Gewapend betonnen vloeren, met inbegrip van vochtbestendige membraan en „SIKA“ typemengeling in het beton.

2.3RIOLERING
Al noodzakelijke drainages en hun toebehoren zijn vervaardigd uit kunststof. Ze worden met voldoende helling in volle grond op goed aangedamde aarde geplaatst. Voorzien met de noodzakelijke vergunningen vanuit de bevoegde instanties.

2.4 MUREN
Bij de buitenmuren worden isolatiebakstenen gebruikt.  De buitenmuren zullen worden bepleisterd en geschilderd. Neutrale kleuren zullen gebruikt worden van uitstekende kwaliteit syliconen of acrylverf worden geschilderd. De voegen tussen metselwerk, ramen en deuren worden gedicht met een elastische voeg.

2.5 BETON- EN VAN HET STAALELEMENTEN
Een ringbalk die de kapconstructie opvangt, wordt uitgevoerd in gewapend beton. De overspanningen van ramen en deuren worden opgevangen door gewapende beton - of Stalton lintelen en daar waar nodig door metalen liggers. Deze werken worden uitgevoerd volgens het advies (betonstudie) van een studiebureau.

2.6 DAKCONSTRUCTIE
In de kapconstructie zijn alle nodige verbindingen en verstevigingen voorzien om een stabiele constructie te verzekeren. (alle materialen zijn asbest-vrij)

2.7 RAMEN EN DEUREN
Ramen en deuren zullen vervaardigd zijn uit PVC, met dubbele beglazing. De ramen en deuren zullen met standaardprofielen worden uitgerust.

2.8 TRAP (BUITEN)
De toegang tot de appartementen verloopt via de trappen, ze hebben een hoogte van 17 cm en vervaardigd uit natuursteen. De trapleuning en de balustrade zullen vervaardigd worden in beuk en op maat gemaakt.


3.INTERIEUR

3.1DEUREN
De binnendeuren worden gemaakt uit hout en met aluminium handvaten.  Er zijn 2 verschillende keuze opties. Er kunnen andere deuren gekozen worden, in dit geval zal het verschil aan kosten door kopers worden betaald. Indien andere deuren gekozen worden, dient men rekening te houden met een langere leveringstermijn, wat de uitvoeringstermijn van de woning met enkele weken kan verlengen.

3.2SANITAIRE LEIDINGEN
Alle sanitaire leidingen bestaan uit kunststof - of koperen buizen en zijn voorzien van de nodige collectoren. Alle afvoerleidingen bestaan uit kunststofbuizen en worden aangesloten op de in de vloerplaat voorziene rioleringsbuizen. Het koud en warm water wordt verdeeld naar de keuken, bad, douche, lavabo’s, handwasbakje, wasmachine, vaatwas, WC.

3.3CHAPE EN BEVLOERINGEN
Elke vloer wordt van cementchape voorzien en bestendigd tegen hitte en geluid. De vloertegels worden in de volle mortel uitgevoerd. De plinten zijn aangepast aan de bevloering. Ze zijn voorzien in alle plaatsen waar harde bevloering is voorzien. Er zijn 2 verschillende keuze opties. Er kunnen andere vloeren gekozen worden, in dit geval zal het verschil aan kosten door kopers worden betaald. Indien andere vloeren gekozen worden, dient men rekening te houden met een langere leveringstermijn, wat de uitvoeringstermijn van de woning met enkele weken kan verlengen.

3.4 VERWARMING- EN KOELSYSTEMEN
Er zullen airconditioning units geplaatst worden voor verwarming en koeling in elke slaapkamer en lounge.

3.5 PLEISTERWERK
Alle binnenmuren in metselwerk en plafonds worden bezet met pleisterwerk. Het gips wordt machinaal of manueel in één laag aangebracht en onmiddellijk daarna met de regel uitgestreken, nadien genivelleerd en gladgemaakt.

3.6 ELEKTRISCHE INSTALLATIE
De elektrische installatie beantwoordt steeds aan de geldende voorschriften van de distributiemaatschappijen. De installatie wordt door een erkend organisme gecontroleerd en gekeurd. Alle bedradingen zijn getrokken in kunststofbuizen. De elektriciteitsuitrusting is gesplitst in meerdere stroomkringen.

Inbegrepen in de prijs zijn het leveren en plaatsen van een verdeelbord, uitgerust met de nodige automatische zekeringen, verliesstroomschakelaar en aarding. Aarding is aangebracht aan het bad en waterleidingen. Er zal een “Energy-sleutel” worden voorzien om het verbruik en de uitgaven van elektriciteit te minimaliseren.
De rookdetectors worden geplaatst volgens de wettelijke veiligheidsnormen.Het basispakket ziet er als volgt uit:

Plaats Lichtpunten Stopcontacten Aansluitingvoor TV Aansluiting voor telefoon
         
Zitkamer 3 6 1 1
Keuken 1 8 - -
Badkamers 2 2 - -
Slaapkamers 2 2 1 1
Terras 2 1 1 -
Zaal 1 2 - -

3.7 KEUKENINSTALLATIE
De keuken is voorzien van een graniet of marmeren werkblad, er zijn 2 opties/keuze te maken door de klant alsook de kleur van de keukenkasten. De wand aan het aanrecht en de kookplaat is voorzien van ceramiektegels.  Alle leidingen zijn voorzien voor de electro-toestellen van het merk  Siemens, Miele of Bosch. Standaard zullen de elektrische kookplaat, koelkast, oven en afzuigkap en vaatwasser voorzien en geplaatst worden.

3.8 BADKAMER(S)
Alle sanitaire toestellen zijn van een degelijke kwaliteit. Bad en/of inloopdouche, wc en badkamermeubel met spiegel, thermostatische kranen . Er is een keuze voorzien uit 3 mogelijkheden.

Plafond en wanden zullen geschilderd worden met waterproof verf.


4. OPENLUCHT FACILITEITEN

4.1 ZWEMBAD
Het openlucht zwembad zal uiteraard voorzien worden met de nodige machines en hulpmiddelen waaronder alle motoren, pompen, enz. Alle machines hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Ligstoelen en Zonneschermen worden rond het zwembad geplaatst.

4.2 SPEELPLAATS VOOR DE KINDEREN
Dicht bij het restaurant zal de speelplaats voor de kinderen voorzien worden. De maximum afstand tov elke flat is ongeveer 50 m.

4.3 PARKEERPLAATS
Het complex heeft een parkeerterrein voor 30 autostaanplaatsen. De auto's kunnen en mogen niet in het complex parkeren, nochtans heeft elkeappartementsblok toegang om met de auto te laden en te lossen.

4.4 RESTAURANT
Het restaurant heeft zeezicht en zal voorzien worden van grote terrassen. Het restaurant voorziet enkel snacks en dranken. De uitbating en de eigendom van dit restaurant blijft in naam van de verkoper.


5. BINNEN FACILITEITEN

5.1 ZWEMBAD
Het verwarmde binnenzwembad zal uiteraard voorzien worden met de nodige machines en hulpmiddelen waaronder alle motoren, pompen, enz. Alle machines hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Dit zwembad zal open zijn tijdens de maanden Oktober en April.

5.2 SAUNA
Zal vervaardigd worden uit Ceder-hout.

5.3 TURKS BAD
Traditionele marmer zal er gebruikt worden in het Turkse bad.


6. AANVULLENDE UITVOERINGSBESLUITEN

Dit algemeen bestek dient als basis. De plannen van het gebouw die aan de kopers overhandigd worden, dienen als basis voor het opstellen van het verkoopscontract. Alle in plan en/of beschrijving vermelde maten zijn plus en min afmetingen. De bouwheer behoudt zich het recht om materialen te wijzigen tijdens de uitvoeringen van de werken, steeds in samenspraak met de koper.


Download prijs- & beschikbaarheidslijst voor Pine Valley - Lavender Residentie
 

Contacteer Ons


 

Locatie