Bezichtiging ter plaatse

Investeren in een land dat u misschien nog nooit bezocht, lijkt geen sinecure. Onze prioriteit is dat u uw droomhuis vindt en zorgeloos kunt aankopen. Om onaangename verrassingen voor en na de aankoop te voorkomen is het absoluut noodzakelijk om een inspectiereis te ondernemen. Eventuele vooroordelen over het land, de inwoners en het aankopen van vastgoed in Turkije die door horen en zeggen zijn ontstaan, kunnen op deze manier opgehelderd worden. Noch de foto's, gedetailleerd informatiemateriaal of telefoongesprekken kunnen uw eigen ervaring ter plaatse niet evenaren.

Wij plannen, organiseren en voeren uw individuele inspectie reis uit. Dit betekent dat wij geen groep bezichtingen doen! Iedere koper/belanghebbende wordt met aandacht persoonlijk geadviseerd in zijn/haar eigen landstaal.

Om u de mogelijkheid te geven ons aanbod ter plaatse te ontdekken, bieden wij u de volgende service aan:

Wij boeken voor u de reis naar Turkije en verzorgen de transfer van de luchthaven van Izmir naar Kusadasi.

Wij heten u, "Hos Geldiniz" = Welkom, bij uw aankomst. Na een verhelderend gesprek bezoekenwe meerdere projecten in de regio. Tevens koppelen we het zakelijke aan het aangename en geven u een rondleiding om u vertrouwd te maken met alles wat het prachtige Kusadasi te bieden heeft.

Uiteraard houden wij rekening met al uw wensen en verlangens. En zoals het bij elk leuk bezoek past sluiten we graag af bij de ondergaande zon en onder het genot van een typisch Turks hapje en drankje.

Op eenvoudig verzoek sturen wij u de planning voor een bezoek ter plaatse. Vraag nu vrijblijvend inlichtingen i.v.m. onze voorwaarden.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze projecten u zullen charmeren. Uiteraard staan wij vrijblijvend steeds ter beschikking om al uw mogelijke vragen te beantwoorden en hopen wij van harte u als eigenaar terug te mogen ontmoeten. Meestal duurt een dergelijke inspectietrip 2 á 3 dagen.

Vanaf € 149

Neem contact met ons op